Wednesday, 23 January 2013

Segmen Cabaran Mengumpul Blogger Seramai 1500!!

Hi semua,

Memandangkan BFF Wilma, adik Shawal tengah ready dan concerntrate untuk PMRnya, Wilma nak bantu dia mencapai impiannya untuk mengumpulkan 1,500 blogger di Malaysia...Rasanya dah tercapai impiannya tu...Wilma tengok setakat nie, Shawal dah ada 1,758 followers...Terror kan dia ^_^

So, bagi merealisasikan impian Shawal, Wilma nak join segmen yang dianjurkannya ^_^ Bagi kawan-kawan yang berminat nak join segmen nie, klik banner di bawah ya ^_^


27 comments:

miz ruha said...

selamat bersegmeb wilma...

lama tak masuk blog wilma... tetiba dah bertukar wajah... ingatkan salah masuk blog tadi... ^_^

deqjamucuxx said...

gudluck !

jjap2..blog ni dah lainn ?? sumpah cute !! sumpaahh !! haha

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen wilma

QasehnyaRania said...

wilma sudah kembali ;D

sekali datang dah berwajah baru pulak tu :D

Kesuma Angsana said...

wah moga berjaya ye dik ! gd luck

Nieyxzha Hassan said...

Comel blog..lain sungguh..semalam nak komen tp tak jumpe button nak komen..ni try mask thru hp ^^

Tihara said...

nice segment ni :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

oke gudluck wilma :D

Raudzah Zahari said...

Kita pun dah lama tak jenguk kat sini..dah berwajah baru k..cute aje...anyway selamat bersegment wilma!!!

MaMa Rey said...

cantiknyaa..ingatkan salah masuk..tengok nama wilma..

selamat bersegman Wilma

adyna said...

lama tak dtg cni..dah lain jugak blog wilam ;0

tq yer like page akak ;)

ramai btl follower adik shawal tue ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck.

Dunia Wilma said...

@Miz Ruha: Terima kasih Miz Ruha ^_^ Masih dalam proses pembikinan lagi...Belum siap sepenuhnya ^_^

@Deqjamucuxx: Terima kasih Deqja ^_^

@Mrs Valentine: Terima kasih MV :-)

@QasehnyaRania: Hehehe...Harap2 takda halangan lagi untuk Wilma terus berblogging ^_^

Dunia Wilma said...

@Kesuma Angsana: Terima kasih Sis KA :-)

@Nieyxzha Hassan: Ada kat bawah tu ^_^ Wilma masih dalam proses belajar coding2 nie...Maaf ya ^_^

@Tihara: Iya Sis...Jom join ^_^

@Mar Haini Abdul Rahim: Terima kasih Sis ^_^

~didiey~ said...

good luck :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

good luck dear. eyh dear wilma . cantiknya blog dengan warna pastel. siap ada hujan rintik2 lagi

kinara kinatara said...

lama tak jengah sini dah bertukar wjah dah:)

Dunia Wilma said...

@Didiey, Princess Momoy & Kinara Kinatara: Terima kasih :-)

Mimie Najib said...

selamat bersegmen wilma.. :)

Dunia Wilma said...

@Mimie: Terima kasih Mimie :-)

Ameer Hamzah said...

dari segmen sama .done follow u. follow me back.

http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/02/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

Dunia Wilma said...

@Ameer Hamzah: Terima kasih coz sudi follow Wilma...Wilma akan singgah dan follow Ameer kejap lagi ya ^_^

ShuhaidaSaad said...

salam dan hai :)

datang dari segmen yang sama.. jempot ke blog saya :) http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

nur wanda Shuhada said...

done follow you .
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

Mizz Aiza said...

berkunjung dari segmen yang sama.. selamat bersegmen..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

Nur Aqilah said...

brkunjung dr segmen sama. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html