Friday, 25 January 2013

Wilma Cuti Lagi ^_^

Hi semua,

Apa khabar kawan-kawan semua?  Selamat Menyambut Maulidur Rasul buat kawan-kawan semua (Walaupun terlewat sehari...Hehehe)...Anyway, Wilma nak minta cuti lagi nie :-) Coz Wilma kena pergi Hospital Kota Belud...Nak ganti cousin jaga nenek Wilma yang kena wad since last week...Nenek Wilma nie unik sikit...Dia tak nak orang lain jaga dia kecuali cucu-cucu dan anak-anak perempuan dia...So, sudah menjadi kewajipan Wilma sebagai seorang cucu untuk jaga nenek kan...Tolong doakan kaki nenek Wilma cepat sembuh ya ^_^ Nanti Wilma update kenapa dan bagaimana kaki nenek Wilma bengkak air...Coz bila Wilma tanya Mummy hari tu, dia pun tak tahu coz Doktor tidak mahu cakap apa-apa...Harap-harap luka di kaki nenek Wilma tu sudah kering...Jadi, bolehlah nenek Wilma keluar hospital cepat-cepat...Rasa janggal jugak bila balik kampung nenek tiada di rumah bah...Coz biasa Wilma akan bercerita macam-macam dengan dia sambil tengok T.V. dan makan buah ^_^

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

occay wilma ...farah tunggu yer..take care...and I miss you...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

cuti lagi ker. heeee......
moga nenek wilma cepat sembuh....

Dunia Wilma said...

@Farah Waheda Wahid: Thanks dear...

@Leeza Dayasari: Iya Leeza...Wilma kena jaga nenek...Syukur nenek Wilma dah sihat...