Sunday, 20 January 2013

Entri Pertama Tahun 2013

Hi semua,

Apa khabar?  Maaf sangat-sangat...Dah lama Wilma menghilangkan diri...Rindu sangat-sangat dengan BFF (Blogger Friend Forever) semua dan blog kesayangan Wilma nie...Bukan tak nak update blog, tapi Wilma sibuk sangat-sangat...Tiba-tiba kerja-kerja di pejabat terlalu banyak...Bayangkan Manager Wilma minta lima report dalam satu masa...Dah la awal tahun...Mana nak ready untuk audit lagi...Sampai Wilma tak tahu nak buat mana satu...Syukur sangat-sangat Wilma dapat selesaikan jugak dalam tempoh masa yang Manager Wilma bagi...Now, tinggal nak ready untuk audit lagi...Harap-harap semuanya O.K ^_^

Wilma nak update blog di rumah tak dapat coz Daddy guna laptop...Rajin betul dia baca berita online lepas Wilma ajar dia (dalam hati "menyesal saya ajar" hehehe)...Memandangkan sekarang nie Daddy tak guna, Wilma ambil kesempatan untuk update dan check blog...Maaf ya kawan-kawan...Wilma belum berkesempatan BW lagi...Lepas nie, nak check komen kawan-kawan dulu baru BW ^_^

Rasanya, belum terlambat Wilma nak wish
kan ^_^

Walaupun terlewat, tapi, Wilma nak wish jugak ^_^ Apa azam kalian tahun nie?  Kalau Wilma seperti biasa iaitu NAK KURUSKAN BADAN...Hehehe...Malu nak cakap sebenarnya, tapi, inilah azam Wilma tahun nie (dan tahun sebelum-sebelumnya lagi...)...Rasanya dah bertahun-tahun azam nie, tapi, tidak jugak tercapai-capai bah ^_^ Sampai cousin Wilma cakap:-
"Ko nie, dari kita sekolah...Sampai habis sekolah...Sampai kita kerja...Itu jugak azam ko setiap kali sambut tahun baru...Boleh ka kalu (kalau) ko tukar tu azam ko tahun nie?"
Ketawa jak Wilma bila cousin Wilma cakap macam tu ^_^ Tapi, memang betul pun...Bukan mengecil, membesar adalah...Hehehe...Anyway, semoga azam Wilma nie akan tercapai...Doakan Wilma ya :-) 

7 comments:

Nurul Aini said...

Wilma...................rindunya dah lama menunggu..wah memang busy sangat tu..hehe.. Selamat Tahun Baru juga. Azam memang kena sama selagi tak tercapai kan. Betullah dah lama sangat tak berborak dengan wilma. Rindu sungguh. ^___^

Etuza Ezawarna said...

semoga 2013 lebih baik dan yg terbaik

Dunia Wilma said...

Aini...Rindu Aini jugak ^_^
Baru dapat check dan update blog...
Betul tu Aini tapi tahun nie Wilma mesti capai azam yang satu nie ^_^
Kalau tidak, confirm cousin Wilma tu bising lagi...Hehehe...

Dunia Wilma said...

Terima kasih Etuza Ezawarna ^_^

timm_bill said...

boleyh3! chayok3!

Mrs Velentine said...

hi wilma..nah sama tau azam kita..hehe

Dunia Wilma said...

@Timm_Bill: Terima kasih ^_^ Wilma akan berusaha keras selepas nie :-)

@Mrs Valentine: Hi MV...Kita serupa...Harap2 azam kita tercapai bah ^_^