Wednesday, 26 December 2012

Maaf Sekali Lagi

Hi semua,

Apa khabar?  Maaf sekali lagi...Wilma terlebih sibuk dua minggu nie...Mana dengan kerja...Persiapan perkahwinan sepupu Wilma di kampung lagi...Sakit kepala nie...Ulang-alik ulang-alik balik kampung...Nasib baik dekat...Kalau tak, pengsan jugak dibuatnya...

Memang menjadi tradisi kami masyarakat Dusun untuk bersama-sama menyediakan persiapan perkahwinan...Wilma rasa semua bangsa pun begitu kan :-) Bila dah balik kampung, Wilma tak dapat online...Tiada line internet di sana...Sekarang nie, Wilma tinggal sorang di office...Semua kawan-kawan cuti...Nie baru siapkan kerja Wilma...

Lepas nie, Wilma nak update blog...Nak balas komen-komen kawan-kawan...Rindu sangat-sangat dengan korang tau...Apa boleh buat, busy teramat sangat...Director Company tiba-tiba datang...So, tiba-tiba la Wilma busy...Mana nak buat payment...Mana nak update report...Lepas tu, Manager Wilma tiba-tiba arahkan issue invoice untuk management fee...Sampai tidak cukup tangan Wilma dibuatnya...Sekali datang kerja, bukan satu...Tapi 10...

Malam pulak Wilma busy dengan persiapan perkahwinan cousin...Ulang-alik balik kampung...Kemas rumah nenek...Kemas dapur...Kemas pinggan-mangkuk...Walaupun penat, tapi Wilma enjoy sangat...Bila sudah berkumpul-kumpul nie, tak ingat dunia dah...Hehehe...

Anyway, Wilma nak ucapkan Merry Christmas untuk rakan-rakan yang menyambut Christmas...Tinggal 6 hari lagi kita akan melangkah ke tahun 2013...Apa azam tahun baru kawan-kawan?  Jangan lupa share dengan Wilma ya ^_^

42 comments:

✿A I N A A✿ said...

patut lama menyepi.. hehe.. take ur time ye.. dan semoga majlis perkahwinan cousin wilma tu selamat2 belaka.. =D

QasehnyaRania said...

hye wilma..
sama la ciksu..bercuti tanpa ngadap blog..
hujung tahun byk kenduri ;D

Farah Waheda Wahid said...

rindu Wilma sangat2... Wilma now Farah pulak yang x sihat Wilma... demam, batuk, dan suara yang kehilangan...hu hu hu... lambat cket jangkit dari Wilma... ekekekeke...

Adriana said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar yer wilma

nea lopah said...

salam kenal... Kalau nk kenduri kendara ni mmg lah tersangat bz, semua aspek nk kena ambil tau. Wilma bole jadi wedding planner lepas ni =)

~didiey~ said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar.. wilma kena jaga diri jugak ok..busy pun,still kena rest secukupnya :)

Tihara said...

take ur time k, moga semuanya berjalan lancar

Nurul Iman said...

semoga majlis perkahwinan sepupu berjalan lancar. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

biasalah kadang2 sibuk.... adatlah tu..
sama lah kita. sibuk.. lagi2 nk naik sek ni.

MaMa Rey said...

patutla Wilma lama sunyi sepi..rupanya sibuk sangat..tak apa Wilma ada masa boleh la BW..

Azza Afdzal said...

slow2 yer buat keje tu..normal la tu kalau hujung tahun nak update bagai :)

Raudzah Zahari said...

Take care Wilma..sesibuk mana sekalipun kesihatan kena jaga coz sekarang ni musim penyakit...

Ayu azmir said...

singgah sini.. selamat tahun baru wilma...

adyna said...

ingat wilma tak sihat lagi.. memang penat kalau ada kenduri nie:) tapi puas dpt tolong

Seneorita Baharin said...

pelan2 kayuh ye wilma..slow n steady..Semoga semuanya berjalan lancar ye sis..good luck! ;)

deqjamucuxx said...

patotla wilma da tak terjah blog deqja :)

semoga segalanya berjalan dengan smoothlyy :)

Teenager Housemaid said...

hello wilma! :D

Nurul Aini said...

wilma..rindu wilma. nanti kalau ada masa update ye..hehe..nanti pm saya dekat fb ye.

9n0L4 said...

slmt thn baru wilma. :)

Cakap Bisa said...

slmt thn baru wilma. :)

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru wilma ;)

RaaRocherr said...

selamat tahun baru :)

done follow awak ^___^
jemput join segmen saya ^.^Y

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

Deq's Qienz said...

lorr sibuk upenya..sis awk menang GA la..cer baca sini
http://superzetymarlia.blogspot.com/2012/12/nampaknya-dua-orang-peserta-ga-saya-tak.html

Paly said...

cer tgok sini :)

http://www.paly.my/2013/01/review-dunia-wilma.html

Nurul Aini said...

Wilma, selamat tahun baru ye.

kinara kinatara said...

dah tahun baru dah...huhu..maaf kina pom lambat balas jejak...selamat tahun baru..:)

Nor Salmi said...

MOga semuanya berjalan lancar. Selamat tahun baru.

hazwan hairy said...

cakkk!! hepy new year...

Mar Haini Abdul Rahim said...

hihi patut pun mar tercari2 apakah yg kurang kena ketika diriku berblogging..hehe xpe selamat menguruskan semua aktiviti, moga dipermudahkan :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhwahhhwahh...bizi ekkk..tak pa cik sentiasa d sini menanti wilma....kekekkeee

Etuza Ezawarna said...

hidup ini memang sibuk..blog bukanlah the first..kan. Tahnia menutamakan kerja2 realiti. selamat tahun 2013

Daddy Zuki said...

Salam. Harap sihat sentiasa. Pakcik dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

Nieyxzha Hassan said...

Take care..kesihatan kena jaga jugak :)

Syah said...

hai,jom join dua GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

tak apa dear. selesaikan urusan yang penting dahulu =)

محمد رازيق said...

semoga semuanya berjlan lancar wilma :)

Nadrah Zulkifly said...

http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

miz ruha said...

wilma bizi ye sekarang...
dahulukan apa yang penting... :)

tyra lee said...

wilma,
http://www.tyralee.my/2013/01/top-commentor-bertuah-adalah.html

Kesuma Angsana said...

ok, all the best in year 2013 ye dear

Etuza Ezawarna said...

dusun ko mala kio, semoga lancar urusan...patutlah sepi di blog saya..

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua dan SElamat Tahun Baru 2013 ^_^