Sunday, 17 February 2013

Cara Wilma BlogWalking

Hi semua,

Apa khabar?  Selamat berhujung minggu...
Mesti hari nie kawan-kawan semua busy dengan aktiviti masing-masing kan ^_^
Berehat, tengok tv, spend time dengan family, dating, etc...Hehehe...
Wilma pun sama jugak...
Hujung minggu memang Wilma akan spend time untuk bersihkan rumah, tengok tv, spend time dengan family dan balik kampung :-)

Ok, berbalik kepada tajuk di atas...
Wilma just nak share cara Wilma blogwalking @ BW ke blog kawan-kawan...
Ingat tak Wilma pernah tanya kawan-kawan cara terbaik untuk BW dalam entri nie  ^_^
Dan sememangnya, Wilma dah buat seperti yang kawan-kawan syorkan termasuklah buat bloglist...
Wilma dah buat pun bloglist tu tapi tak pernah siap ^_^
Asal jak Wilma buat, Wilma rasa sukar untuk BW...

So, last-last...Wilma ambil keputusan untuk teruskan cara Wilma sebelum nie iaitu menggunakan
Credit to: Google Image
sebabnya ianya lebih cepat dan mudah...

Wilma akan perlahan-lahan buat BW coz sudah lama Wilma tak BW kan...
Jadi, terlalu banyak la blog-blog kawan-kawan yang Wilma lama tak pergi...
Setakat hari nie, Wilma baru habis melawat blog yang mempunyai pangkal nama huruf A to E...
Ada F to Z lagi Wilma belum BW kan...
So, maafkan Wilma ya kawan-kawan kalau Wilma belum melawat blog kalian...
Terlalu banyak blog yang Wilma follow dan terlalu banyak entri yang Wilma tak baca lagi...

P/S: Buat kawan-kawan yang dah follow Wilma tetapi Wilma tak follow lagi, tolong inform Wilma ya ^_^

Sayang kalian Semua :-)

15 comments:

Nurul Najihah said...

nice entri :)

BW @ nurulnajihahadam.blogspot.com :)KIHKIHKIH

BaiYah said...

thanks atas perkongsian...
nk try jgk la..:)

CikMunBlogger said...

ouhhh , bw thru bloglist . hehe . baru tahuuuu . ;) mun selalu bw kalau free je :p

Nur Ana said...

Tahniah wILma!Awak menang Awards di blogs saya! http://semanismadututorial.blogspot.com/2013/02/awards-for-my-followers.html

Nur Ana said...

Tahniah wILma!Awak menang Awards di blogs saya! http://semanismadututorial.blogspot.com/2013/02/awards-for-my-followers.html

Erna Ziana Lamsera said...

hai kak wilma. igt jugak kt nana hihi. nana pun lama dah x dtg jenguk kakak:)

Dunia Wilma said...

@Nurul Najihah: Tq Nurul Najihah...BTW, Wilma try komen di blog Nurul, tapi tak boleh la...Kenapa tu ya?

@Baiyah: Try jangan tak try :-)

@CiMunBlogger: Hehehe...Wilma pun macam tu jugak...Tu yang lambat habis BW tu ^_^

@Nur Ana: Thank you Ana :-) Tak sangka Wilma dapat awards dari Ana...

@Erna Ziana Lamsera: Mestilah ingat Nana...Kan Nana salah seorang BFF Wilma :-)

Nao Mei said...

best tutorial nie..hihi..nak juga :)

Dunia Wilma said...

@Nao Mei: Tq Nao Mei ^_^

Nurul Aini said...

Tak apa..sikit2 lama2 jadi bukit kan..hehe..boleh lah tiru cara wilma blogwalking tu. Sayang wilma juga..hehe..tak malu. ^____-

Mar Haini Abdul Rahim said...

tu lah kdg2 mar pn pening ngn cra blogwlikng sdiri.. hihi xpe yg mane2 yg pntg kt selesa. insyaAllah shbt blog smua faham kekangan masa :D

noor liyana said...

selamat berblogwalking wilma..jgn lupa seribupilihan..seribupilihan sayang kamu..:-)

Dunia Wilma said...

@Nurul Aini: Hehehe...Tiru jangan tak tiru ^_^ Wilma sayang Aini jugak ^_^

@Mar Haini Abdul Rahim: Betul tu...Ramai kawan-kawan cadang buat bloglist...Tapi, semakin pening plak Wilma...So, Wilma balik semula ke cara lama...Guna Google Reader :-)

@Noor Liyana: Terima kasih Sis ^_^

Mrs Velentine said...

wah cara Bw yg menarik

Dunia Wilma said...

@Mrs Velentine: Terima kasih MV :-)