Tuesday, 19 February 2013

Mutiara Kata #2


Credit to:

P/S: Maaf semua...Minggu nie Wilma sibuk sangat...So, minggu nie Wilma just share kata-kata semangat untuk kawan-kawan ya ^_^

28 comments:

saydatul al aman said...

dan untuk menjadikan kasih itu terus subur....mari kita saling mendoakan... ^_^

Farah Waheda Wahid said...

bercinta memang mudah, berkasih memang senang...tapi untuk kekalkan kasih sayang tu bukan mudah... ^_^

yana aina said...

betul tue ... mencintai selamanya ^^

Sue-Rya Qistina said...

betul tu. bkn senang nak mempertahankan cinta kasih dan sayang :)

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua coz sudi bersetuju dengan perkongsian Wilma nie...Hehehe..

Maria Menado~ said...

betul. susah nak setia hingga hujung nyawa. tak semua orang boleh lakukannya.

Raudzah Zahari said...

I love this qoute. Nak like banyak kali lah...

Nurul Aini said...

Betul..Semua orang boleh luahkan cinta, tapi nak buktikan itu susah. Sweet je kalau setia hujung nyawa kan.

Miz Tia said...

hai.....
sukses selalu salam persahabatan :)

done follow sini dunia wilma ^_^ .

Kesuma Angsana said...

suka sgt this quote, tq share with us

Mrs Velentine said...

setuju..jatuh cinta mmg senang..mencintai tue payah

noor liyana said...

agree to this quote..:-)

justablogofmine said...

sedihnya tgk gambar tu :(

trah zain said...

betul, nak fall sng ja, tp nak stay,, kim salam,,haha

hazdnul shafina said...

memg seng untuk jatuh cinta.. sekali dah jth cnta sukar untuk lupa.. sukar juga untuk pertahankan.. doalah selalu untuk sentiasa dalam cinta ALLAH, RASULULLAH n MANUSIA :D

BUNDA a.k.a KN said...

CINTA hingga hujung nyawa..

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua coz bersetuju dengan perkongsian Wilma nie...

ayut said...

:)) setia hjung nyawa...

nini said...

hehe....saya sangat mudah jatuh cinta....tapi tu zaman dulu kala lah..haha

MaMa Rey said...

bercinta hingga ke hujung nyawa..:)

Nasuha said...

sweet :)

kinara kinatara said...

baru berkesempatan singgah ke blog wilma...huh...sangat bz..:)

kinara kinatara said...

baru berkesempatan singgah ke blog wilma...huh...sangat bz..:)

Tinta Lana said...

Betul apa yg tertera kat quotes tu..

Teringat kat parents sndiri,hehe. Salu tertnya, camna la diorg boleh hidup berdua, bertahan smpai hari ni..harap2 bila tiba msa lana, dpt lah contohi parents sndiri ^_^

.::: Princess MOMOY :::. said...

sweet sangat couple tu =)

Zehan Ilyana said...

:)

9n0L4 said...

sweet sgt words ni. :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

xpe dear. buat yg penting dahulu =)