Monday, 18 February 2013

Mutiara Kata #1


30 comments:

Nurul Iman said...

btoi, melaluinya, kita akan tahu apa sbnrnya masalah, & jln penyelesaian yg kita akan peroleh

Diera Tekikushika said...

btol3, =)

Sue-Rya Qistina said...

so true!
kena hadapi masalah, bkn lari dari masalah :)

Hayati said...

hi salam perkenalan,

betol,betol,betol...

jom singgah ke blog saya juga..tq

www.yatdhamid.blogspot.com

justablogofmine said...

mana shoutbox wilma

kay_are said...

setuju! kalau terus lari sampai bile pun masalah takkan selesai..

Farah Waheda Wahid said...

betul...kalau lari x selesaikan masalah...kalau duduk jer kat takuk tu pun xkan selesaikan masalah...menjadi bertambah bermasalah adalah...

happy monday wilma! ^_^

elisa hamin said...

true! nak tak nak, kita kena hadapi sesuatu masalah dengan rasional, tenang dan sabar :-)

Sue PeLik said...

betul2 jangan sesekali lari daripada masalh. sebab tak kan pernah sampai bila2 pun masalah tu selesai. :)

noor liyana said...

betul tu..disamping tu berdoalah kpd Nya..semoga Allah permudahkan urusan kita..allah sentiasa menolong hambanya yg dlm kesusahan...

Kesuma Angsana said...

yup2 betul tu setuju sgt!

Maria Menado~ said...

okay.. =)

Maria Menado~ said...

okay.. =)

✿A I N A A✿ said...

betul tu!! kalau asyik mengelak, memang xkan selesailah mslhnya

Nurul Aini said...

Masalah itu akan kejar kita kan..aihh..masalah2, tolong jangan kejar saya..hehe..

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua ^_^

@Hayati: Salam perkenalan...Wilma dah follow Hayati ya ^_^

@JustABlogOfMine: Wilma letak di bawah header tu...Tension sangat coz banyak sangat iklan2 kena letak di shoutbox Wilma...

trah zain said...

hmm,, betoi, selagi kita tak face, selagi tu la dia kejar kita..huhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yer... kita kena hadapinya wlpnianya perit. percayalah.

Nora Karim said...

betul... face the problem..

Dunia Wilma said...

Terima kasih Sis Santai Leeza & Nora Karim ^_^

nurulakmal said...

betul3x *gaya upin ipin :)

MaMa Rey said...

betul..hadapi masalah tersebut..

Rahmad Mat said...

hadapi dengan senyuman..

Mrs Velentine said...

setuju

ayut said...

tp dgn menghadapainya pon 1 mslh kan??eh?hahahha

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua ^_^

EMMYMAZLI said...

so true wilma....

anyway... emmy tag wilma join 1st GA dari adik Nyna kita.. jom join yok... support kengkawan... hehehehhe

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

Mrs Velentine said...

setuju

dya bunga said...

btl tu..walaupun perit tpi kne hadapi jgk

Dunia Wilma said...

@EmmyMazli: Terima kasih coz sudi tag Wilma...Wilma cuba join ya...

@Mrs Velentine & Dya Bunga: Terima kasih coz sudi bersetuju dengan perkongsian Wilma nie...