Thursday, 14 February 2013

Segmen : Ramaikan Follower Blog 2013 by NurulFHMT!

Hi semua,

Hari nie mood nak join segmen / GA datang lagi...So, Wilma dengan berbesar hati nak join segmen yang dianjurkan oleh Nurul nie ^_^ So, bagi kawan-kawan yang tertarik nak join segmen nie, klik banner di bawah ya :-) Senang jak cara-cara nak join segmen nie...


Tarikh tamat segmen ialah pada 31 Disember 2013.

32 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

*follower ke-387 datang follow blog wilma,terima kasih wilma sebab sudi join!hee~

senarai peserta ada di sini,boleh bw dan semak link wilma ;)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

saedah syakir said...

salam ukhwah....
dah blogwalking kat cni...
jom blogwalking saya pulak
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dunia Wilma said...

@NurulFHMT: Terima kasih Nurul coz sudi follow Wilma...Wilma dah semak link Wilma & akan BW nanti :-)

@Saedah Syakir: Terima kasih Saedah coz sudi BW di blog Wilma...Wilma dah BW jugak di blog Saedah ya ;-)

Aina Najiha said...

assalamualaikum , una was here , dari segmen yang sama . done follow :D

Dunia Wilma said...

@Aina Najiha: Terima kasih Una coz sudi datang di sini dan follow Wilma ^_^

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen wilma...

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mrs Velentine said...

semoga dapat follower yg rami

Cik Siti Farizah said...

salam perkenalan~ dah follow awk~
sudi la jalan2 kt blog n follow cik siti ye~ ;)

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua coz sudi berkunjung ke blog Wilma dan follow Wilma...Wilma juga sudah balas kunjungan dan follow BFF (Blogger Friend Forever) yang Wilma belum follow ya ^_^

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

saya memerlukan bantuan anda
DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

done follow you :)

Idilia said...

done follow.,dari segmen y same gak., jemput singgah

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi said...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle said...

SALAM KENAL..

DARI SEGMEN YG SAMA...

JOM SINGGAH http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Nory Zoulkefle said...

SALAM KENAL..

DARI SEGMEN YG SAMA...

JOM SINGGAH http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Miss Za said...

salam...singgah dr segmen sama...follower ke 470....jom singgah blog Za pulak.... http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizu-chan said...

Hello! Salam kenal! Dtg dari segmen yg sama! ^w^
http://revelation-masters.blogspot.com/

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

hamizah hanafi said...

dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Hazim Zamri said...

Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-476..

please follow me back:
http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

NAJIHAH HASIN said...

salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Nasuha said...

Salam. Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan selamat berblogging. =)

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dak Skema said...

Dari segmen yang same..jom singgah2.. ^^

http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

ADRINA said...

salam ukhuwah
saya dah follow awak, follow saya balik k :-)