Friday, 22 February 2013

Mutiara Kata #5


Credit to:

18 comments:

Bui Junaidi said...

KAK BUI SGGH..DH LAMA JUGAK X DTG SINI..

WILMA,SELAMAT TAK JIKA NK KE SABAH DLM HUJUNG BULAN 3 NNT..SBB KAK BUI TAKUT JUGAK DGR PASAL KES KAT LAHAD DATU..

noor liyana said...

nice reminding here..kadang perlu jugak kita berbuat begitu..betul tak..utk mencapai matlamat masing2..:-)

Raudzah Zahari said...

Agreed and nak like banyak kalilah..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

benar yang dikata itu.

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua coz sudi komen :-)

@Bui Junaidi: Sabah ok bah Kak Bui...Tiada yang menakutkan...Cuma kawasan yang diceroboh tu jak la tak boleh masuk :-)

Maria Menado~ said...

stay cool! =)

Mrs Velentine said...

setuju...hehehe..singgah sini

saydatul al aman said...

be strong! keep moving!

Nurul Aini said...

Aku punyai sepasang kaki, aku terus berjalan, mesti banyak duri yang bertabur, akan ku teruskan kekuatan perjalanan..betul..teruskan meskipun kdang2 ianya sakit.

FarhanahAdzlan said...

betul tu stay positive show determination & smile always :)

AmalinaLee said...

Wah semangat rasa hehe. Eh lama tak singgah sini. hai! :)

Rojak Punya said...

macamana keadaan sabah sekarang? kat tempat wilma jauh tak dengan lahad datu, semporna, sandakan? tempat wilma OK tak?

Alia Az said...

jom join ! =) http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg singgah ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/senarai-link-segmen-blogwalking-follow.html

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

nur wanda Shuhada said...

Hello , Dari segmen yang sama , done follow .
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-follow-dan-follow.html

adzairdawati makdara said...

perfikiran positif amat bagus utk kita semua maju ke hadapan.. kan kan kan hehehe

boni kacak said...

1000x like :)