Sunday, 17 February 2013

Segmen : Song In My Heart

Hi semua,

Tadi, Wilma BW ke blog RemyHazza...
Tertarik dengan segmen yang Bro RemyHazza join nie...
So, Wilma pun nak men"join"kan diri jugak la...Hehehe...

Segmen nie dinamakan Segmen : Song In My Heart...
Kalau kawan-kawan berminat, klik banner di bawah nie ya ^_^


Lagu kenangan Wilma ialah

Tajuk Lagu:
Lelaki Ini

Penyanyi:
Anuar Zain

Lirik Yang Membawa Makna:
Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu...

Kerena cintaku, tak terbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu...

Kenapa Suka Lagu Nie...?
Lagu nie merupakan lagu pemberian 1st bf Wilma...Memang lagu ini terlalu bermakna buat Wilma kerana dia tetap mencintai, menyayangi serta menyokong Wilma walaupun Wilma telah banyak kali menyakiti hatinya...Walaupun cinta kami tidak mendapat restu dari pihak keluarga Wilma kerana perbezaan agama, tetapi dia tetap menjadi sahabat sejati Wilma sehingga saat ini...Kalaulah Wilma kuat dan mampu mengharungi halangan-halangan tersebut, sudah pasti sekarang nie kami telah mempunyai seorang or dua anak yang comel-comel (berangan dah Wilma nie...Hehehe)...
Tetapi, Wilma percaya...Jodoh itu di tangan Tuhan...Sekuat mana kita menolak penyatuan dua jiwa itu, kalau dia adalah jodoh kita...pasti akan bersama jugak kan ^_^
So, kepada si dia yang pastinya akan membaca entri ini,
terima kasih kerana mencintai dan menyayangi Wilma...


13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah kita serupa Wilma...suka lagu ni disebabkan seseorang yang dekat dengan hati kita... ^_^ Semoga bahagia milik Wilma akhirnya dear...Kakak doakan ek...

Selamat bersegmen dear...

sayidah napisah said...

nice :)

Dunia Wilma said...

@Farah Waheda Wahid; Hehehe...Tq Sis :-)

@Sayidah Napisah; Tq...

Sherlyanna angiela Martin said...

kak Farah Waheda wahid dengan Dunia Wilma ni mempunyai minat yang sama la...hehe

Dunia Wilma said...

@Sherlyanna Angiela Martin: Kami kan sehati sejiwa...Hehehe...

shekechik said...

sweet sangattt..jodoh telah ditetapkan di loh mahfuz =)

Nurul Aini said...

Aaaa...sedihnya..tak apa sayang..InsyaAllah, kalau Allah hilangkan sesuatu pasti ada sesuatu yang terbaik menanti wilma. Saya doakan wilma bertemu jodoh yang baik2, di restui keluarga, dan berkekalan hingga je jannah. Amin Ya Rabbalalamin. plus dapatlah saya anak2 saudara yang comel2..hehe.

noor liyana said...

selamat bersegmen wilma..takpe la wilma jodoh tu ditangan tuhan..pasti wilma akn mendapat yg terbaik dlm hidup nanti..jodoh tu rahsia allah..:-)

Dunia Wilma said...

Terima kasih semua...
Wilma hargai nasihat kawan-kawan tu...
Wilma serahkan semuanya di tangan Tuhan ^_^

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen..wah sedih cerita wilma

ayut said...

pemberian bf ea lgu ni..hihihi..ada sentimental value la mkne ye kan di sebalik liriknya yg mmg ad mksd ye tersendiri :))

Dunia Wilma said...

@Mrs Velentine: Terima kasih MV...Sedih kan :-)

@Ayut: Iya...Hehehe...Pemberian 1st bf Wilma :-)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html