Saturday, 1 December 2012

Diari 011212

Hi semua,

Pertama sekali Wilma ingin memohon maaf kerana lama tak update blog dan BW...Bukan tak nak buat, tapi lepas baik dari sakit, Wilma terlebih sibuk pulak...Mana dengan kerja pejabat, ditambah lagi dengan assignment dad...Lepas tu, nak bantu Sis lagi dalam urusan dia nak cat dan kemas rumah (coz dia nak kahwin tahun depan)...Sampai tiada masa Wilma nak jenguk blog...

Dua hari yang lalu, bila Wilma nak update blog...Wilma dah tak boleh upload gambar...Sekali check, disk usage Wilma dah penuh (Wilma beli domain dan hosting dari NetKL)...Wilma dinasihatkan untuk menambah disk usage Wilma...Setelah berfikir panjang, Wilma ambil keputusan untuk guna domain jak dan guna Blogspot...Bukan apa, Wilma rasa lebih afdal guna Blogspot sebab ramai BFF (Blogger Friend Forever) Wilma yang menggunakan Blogspot, so, Wilma boleh guna tutorial yang diberikan berbanding Wordpress...

So, Wilma bagitahulah dengan pihak NetKL...Tapi, Wilma terlupa bahawa semua post Wilma di Wordpress secara automatik hilang...Sakit jugak hati nie...Tapi, tidak apa, fikir secara positif...Wilma boleh mulakan dari awal...Jadi, buat teman-teman semua...Wilma amat berterima kasih kerana still sudi berkunjung di blog Wilma nie dan maafkan Wilma ya buat semua penganjur segmen dan GA coz semua link Wilma dah hilang...Wilma kena mulakan semula...Maaf sekali lagi...


2 comments:

Nurul Aini said...

Ohh..ye ke? ala kesiannya wilma..tak apa. blogspot senang sikit..lagi senang dari wordpress..hehe..nanti laptop saya dah pulih.saya nak edit blog wilma..Password dan email masih guna yang lama ke? sekarang guna laptop adik..



p/s : rindu sangat-sangat sangat sangat sangat sangat pada wilma.

Dunia Wilma said...

Iya Aini...Sedih sangat2...Tapi, Wilma fikir lebih baik guna Blogspot...Senang sikit kan...Nanti Wilma message dengan Aini password dan username Wilma ya ^_^ Rindu Aini jugak...