Saturday, 8 December 2012

Bloggership Giveaway by Fatini Irdina

Hi semua,
Hujan tak kat tempat BFF (Blogger Friend Forever) semua?  Tempat Wilma hujan la...Lebat lagi...Tak tahu macam mana la keadaan perkahwinan kat kampung sebelah rumah Wilma nie (rumah Wilma dalam kawasan perumahan tapi dalam area kampung ^_^).  Hopefully semuanya berjalan lancar...Wilma pun belum pergi lagi...Coz hujan kan...Susah nak jalan pergi sana...Takut jatuh plak ^_^

So, memandangkan Wilma free, Wilma nak join GA nie...Tinggal dua hari lagi coz penganjur iaitu Fatini Irdina nak cepatkan tempoh GA nie ke 10 Disember 2012.  Kalau kawan-kawan nak join, cepat tau...Tinggal dua hari lagi...Klik banner di bawah ya ^_^
Tarikh tutup penyertaan dipercepatkan ke 10 Disember 2012 dan bukannya 20 Disember 2012.


4 comments:

Si Matatajam said...

Best of luck..

Dunia Wilma said...

Tq Kak M :-)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Dunia Wilma said...

@Cik Fie: Terima kasih Cik Fie coz sudi datang ke sini :-)