Thursday, 6 December 2012

Cik Lyeen's Giveaway

Hi semua,
Wilma telah ditag oleh BFF (Blogger Friend Forever) Wilma iaitu Ayut ^_^  Oleh kerana itu, Wilma nak join GA nie pulak...Cantik bannernya kan ^_^ 3 hari 3 malam tau Cik Lyeen buat banner tu...So, jom la kita ramai-ramai join GA nie...Kita sama-sama memeriahkan lagi GA yang dianjurkan oleh Cik Lyeen nie :-) Klik banner di bawah ya sekiranya kawan-kawan berminat nak join...


Hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah:
* Tudung Bawal Balqis/Roses * Syria Balqis/Roses * Shawl Half Moon Sakura * Shawl Tiara * Shawl Sophie * Tudung Chiffon * Tudung Bawal Pelangi * Tudung Bawal Checkers * Tudung Bawal Beads/Buttons * Tudung Bawal Printed * Syria Chiffon *Pashmina * Inner

Kategori Hadiah:
* 2 peserta bertuah * 2 top referral * 2 entry tag paling banyak * 2 entry paling banyak komen * 2 entry hebat, comel, bergaya macam cupcakes! HAHA.

Tag:
Wilma tag semua BFF (Blogger Friend Forever) Wilma ya :-)

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 DISEMBER 2012.

35 comments:

Lyeen De Syifa said...

Assalamualaikum,
Salam cupcakes..:)

Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

Si Matatajam said...

Best of luck dear

The ShomeL TwinZ said...

kumpulan 17 [cupcake aiskrim]
dari segmen yg sama..
dtg + follow..jom singgah ke blog eyna jgak :) http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Salam cupcakes Lyeen :-)

Tq coz sudi bagi 3 cupcakes untuk Wilma ^_^

Dunia Wilma said...

Tq Kak M :-)

Dunia Wilma said...

Terima kasih The Shomel Twinz coz sudi datang dan follow Wilma :-)

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Hi Nadrah :-)
Terima kasih coz sudi datang blog Wilma ya :-)

Dunia Wilma said...

Hi Nur Amiera, terima kasih coz sudi singgah di sini ^_^

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi berkunjung ke blog Wilma Nur Haziqah ^_^

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hai! Visit dari segmen yang sama!
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Maisarah Musa said...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/giveaway-cik-lyeens-giveaway.html dari segmen yg sama, klu ada kelapangan singgah balik tau ;)

Singgah sini :)

Jemput join :) http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-skycontactlens.html
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

Cepat joiin :)Banyak hadiah menarikkk !

Dunia Wilma said...

Hi Iema :-) Thanks coz sudi jenguk blog Wilma...Kejap lagi Wilma singgah blog Iema ya ^_^

Dunia Wilma said...

Hi Amna :-) Terima kasih coz sudi datang ke sini...Kejap lagi Wilma plak lawat Amna ya ^_^

Dunia Wilma said...

Hi Miss Awesome ^_^ Thanks coz sudi berkunjung ke sini...Ada peluang, Wilma join ya :-)

Dunia Wilma said...

Wilma dah join segmen MIss Awesome @ Atiqah ya ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi berkunjung ke blog Wilma...
Wilma akan cuba join GA-GA tu ya ^_^

✿A I N A A✿ said...

Jemput ke entry ena dari GA yang sama

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Ainaa coz sudi datang ke blog Wilma...
Kejap lagi Wilma plak pergi blog Ainaa ya ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Jaa coz sudi datang ke blog Wilma...
Good luck to you too ^_^

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Salam perkenalan Eyka ^_^
Terima kasih coz sudi datang sini...

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

Dunia Wilma said...

Terima kasih Niena coz sudi datang dan follow Wilma...
Wilma dah follow Niena ya ^_^

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi follow Wilma...Wilma dah follow Emma jugak dan like entry Emma ^_^

Iezwa Wawa said...

Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Wawa coz sudi singgah di sini ^_^

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi singgah di sini ^_^