Saturday, 8 December 2012

Segmen Blog Saya Hebat

Hi semua,
Hari nie Wilma nak habiskan masa untuk melawat blog BFF (Blogger Friend Forever) dan membalas komen kawan-kawan di blog Wilma nie...Tak sangka, ada jugak yang sudi lawat dan komen blog Wilma ya ^_^ Memandangkan Wilma telah dipelawa oleh Miss Awesome untuk menyertai segmen yang dianjurkan olehnya, Wilma nak join segmen nie sebagai tanda sokongan Wilma pada rakan-rakan bloggger...

So, kalau kawan-kawan berminat, klik banner di atas ya ^_^

Dalam segmen nie, Miss Awesome meminta para peserta untuk menceritakan kehebatan blognya...Bagi Wilma, blog Wilma nie tak hebat...Dulu, Wilma guna Wordpress dan guna hosting sendiri...Tapi, atas sebab-sebab tertentu, Wilma tukar dan guna Blogspot dan stop guna hosting sendiri...Tak sangka, tindakan Wilma tu menyebabkan entri-entri Wilma sebelum nie hilang begitu sahaja...Sedih + sakit hati sangat-sangat coz kebanyakan entri-entri tu merupakan koleksi-koleksi peribadi Wilma...Tapi, hidup mesti diteruskan...Begitu jugak dengan blog kan ^_^ Oleh kerana itu, bagi Wilma, kehebatan blog ini adalah terus kekal di dunia blogging...Kalau nak cakap pasal cantik, menarik atau awesome...Itu memang dah out of list la kan...Hehehe...

Hadiah:
* Bloglist selama 3 bulan + review blog (3 orang) *
*Bloglist selama sebulan (2 orang) *
* Review blog (10 orang) *
* Cursor nama simple (3 orang) *

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 18 Disember 2012 bersamaan hari Selasa.
(Tarikh pengumuman pemenang ialah pada 18 / 19 Disember2012)



10 comments:

Raudzah Zahari said...

selamat bersegment wilma...

Dunia Wilma said...

Terima kasih Raudzah :-)

Benben said...

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

Follow blog wilma ni :D
Kalau sudi singgah lah blog ika ea (^_^)

Dunia Wilma said...

Terima kasih Ika coz sudi singgah dan follow Wilma :-)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen..

Dunia Wilma said...

Terima kasih Kak M ^_^

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Goo Hye Min coz sudi datang ke blog Wilma...Done following you k ^_^

Mimie Najib said...

hilang semua? alaa..sedihnya..takpe wilma, mulakan penulisan yang baru.. ^_^
selamat bersegmen juga.. :)

Dunia Wilma said...

Terima kasih Mimie...
Memang sedih tapi apa boleh buat ^_^
Terpaksa terima kenyataan...
Tapi, sekarang Wilma tak sedih lagi...
Malah, Wilma gembira ^_^
Coz BFF-BFF Wilma semakin bertambah...