Friday, 7 December 2012

Segmen Aku Gila Blog

Selamat pagi semua,
Sekarang nie Wilma tengah BW kat blog BFF (Blogger Friend Forever) kesayangan Wilma...Tengah-tengah BW Wilma ternampak yang Cik Fie tengah buat segmen...So, sebagai tanda sokongan Wilma pada Cik Fie, Wilma nak join segmen yang dianjurkannya...So, jom kawan-kawan...Join segmen yang dianjurkan oleh Cik Fie nie ^_^ Klik banner di bawah sekiranya berminat nak join k...


10 comments:

latif said...

dah siap satu segmen aku gila blog http://lamancoretcorot.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-giler-blog.html

Nasuha said...

wauww...segmen ni mcm gempak..

Dunia Wilma said...

Gempak kan segmen nie Nasuha ^_^
Jom la join :-)

Dunia Wilma said...

Thanks Latif coz sudi join segmen nie :-)

P/S: On behalf of Cik Fie ^_^

Cik Wieda said...

singgah sini -->

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Cik Wieda coz sudi singgah di sini ^_^

deqjamucuxx said...

wilmaa.. deqja singgahh

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

Dunia Wilma said...

Thanks Deqla coz sudi singgah di sini ^_^

Farisha Lyssa Farish said...

Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom follow back >http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Farisha coz sudi lawat blog Wilma...
Wilma dah follow Farisha ya ^_^