Saturday, 1 December 2012

Contest Kalender 2013 Ekslusif HazwanHairy | Box Creative

Hi semua,

Sekarang nie Wilma tengah kotakan janji Wilma iaitu buat BW...Dah banyak entri kawan-kawan yang Wilma termiss...So, memandangkan rancangan balik kampung hari nie cancel, so, Wilma ambil peluang untuk BW sambil tengok2 segmen dan GA yang belum Wilma join...Oleh kerana itu, GA pertama yang Wilma nak join hari nie dianjurkan oleh HazwanHairy...Senang jak syarat-syarat penyertaannya bah...Jom la join ya ^_^ Tarikh tutup penyertaan ialah pada 12/12/2012 (Cantik tarikh tu kan ^_^)  Klik banner di bawah kalau nak join ya...


30 comments:

hazwan hairy said...

terima kasih sbb sudi join n meriahkan contest ni..all the best tuk anda k...

Dunia Wilma said...

Tq Hazwan Hairy :-)

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Dunia Wilma said...

Moga kita semua dapat ya ^_^ All the best to you too ^_^

Azwar Syuhada said...

Salam wilma , azwa datang terjah sini dari segmen yang sama.. Good luck !! >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi terjah di sini Azwar ^_^
Good luck to you too...

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Dunia Wilma said...

Hi Cik Fie...Wilma dah follow Cik Fie ya ^_^ Dah lama dah...Hehehe...

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Cik Rongoks coz sudi datang di sini ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Nur Razlinda coz sudi terjah dan follow Wilma ^_^

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Dunia Wilma said...

Terima kasih Ayu coz sudi datang ke sini ^_^

Dunia Wilma said...

Salam perkenalan beloGIsam ^_^ Terima kasih coz sudi follow Wilma...

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

Snarai peserta dh keluar tau..alert ea :-)

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

singgah dari segmen yang sama... ( dah lama follow ) :)

Meh lah terjah blog shawal jugak.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Mimie Najib said...

wilma !!..tahniah sebab terpilih.. kta xde rezki lg la..
cepat bg detail.. :)

Dunia Wilma said...

Terima kasih Nur Asmida coz sudi BW ke blog Wilma ^_^

Dunia Wilma said...

Ok Hazwan ^_^

Dunia Wilma said...

Thanks Shawal coz sudi singgah di blog Kak Wilma ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Azza coz sudi BW di sini ^_^

Dunia Wilma said...

Salam kenal Cik Aien ^_^
Terima kasih coz sudi singgah dan follow Wilma...
Kejap lagi Wilma singgah dan follow Cik Aien ya ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Mimie coz sudi inform Wilma...
Wilma dah bagi detail kat Hazwan hari tu ^_^

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Dunia Wilma said...

Good luck ^_^ Ada peluang Wilma join ya :-)