Saturday, 8 December 2012

1st Giveaway by Adilla Shahirah

Hi semua,
Dah tidur?  Wilma belum lagi...Banyak lagi blog kawan-kawan yang Wilma tak sempat jenguk ^_^ Sambil BW, sambil tengok GA/segmen yang boleh Wilma join...So, Wilma tertarik nak join GA yang dianjurkan oleh Adilla Shahirah...So, buat teman-teman yang nak join, klik banner di bawah ya ^_^


Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org dan top refferal.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah:-
* Edit blog x 3 * Keychain x 2 * Topup RM5 x 6 * Header x 6 * Topup RM3 x 2 * Classic Template x 1 * Header bersambung x 1 * Footer x 2 * Cursor Name x 2 * Greeting Text x 2 * Ribbon * Blouse x 2 * Ebook 1001 Resepi x 2 * Cute botton x 2

Menarik kan hadiahnya...Jom la join ^_^

14 comments:

Adilla Shahirah said...

Terima kasih join ^^

iehahfarihah said...

nak join Jugak..hehe

Dunia Wilma said...

Sama-sama ^_^

Dunia Wilma said...

Jom la join jugak IehahFarihah ^_^

QasehnyaRania said...

good luck..
menarik2 hadiAhnya

Dunia Wilma said...

Tq QasehnyaRania ^_^

#JemahAwesome said...

Hi,Jemah balas kunjungan Wilma ^^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Jemah ^_^

Si Matatajam said...

Best of luck Wilma

Dunia Wilma said...

Tq Kak M ^_^

cikgu Naman said...

Goodluck!

Jom join 2 lucky draw ,

1. FM USS singapore dan cash

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

2. Ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

farhan irfan said...

assalamualaikum ,, awak menang dan saya sudah edit skinnya if bole pm saya di fb http://facebook.com/farhan.choco untk tuntut hadiah first Ga by adilla shahirah

Dunia Wilma said...

Terima kasih...

Maaf, Wilma tak sempat jjoin lucky draw tu ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi inform Wilma...
Wilma dah hantar message di FB Farhan ya ^_^