Wednesday, 12 December 2012

Wordless Wednesday #2

Credit to: Google

28 comments:

Cik Nas :) said...

lepas ni susah dah nak jumpa tarikh cantik macam ni :')

MaMa Rey said...

tarikh yang cantikkan wilma..12/12/12

Sue-Rya Qistina said...

cantik kan tarikh hari ni :D

Dunia Wilma said...

Betul tu Cik Nas ^_^ Cantik hari nie kan ^_^

Dunia Wilma said...

Iya Mama Rey...Tarikh yang sangat cantik ^_^

Dunia Wilma said...

Cantik kan Sue-Rya Qistina ^_^

Teenager Housemaid said...

a nice date to start with something new..
haha

ayut said...

tarikh cantik...semua berebut nak...

Dunia Wilma said...

True...Absolutely true ^_^

Dunia Wilma said...

Betul tu Ayut...Wilma pun nak celebrate dengan orang tersayang...Malangnya orangnya jauh...Sabar jak la ^_^ Hehehe...

Dhia Dirham said...

12 12 12 lepas dah takde lagi nomber macam ni :)

dya bunga said...

tarikh ni cntik sgt

Leeza dayasari [santai leeza] said...

12.12.12
12.12 am
12.12 pm
11.12 pm
11.12 am

hazwan hairy said...

tarikh bermkna buat mbr :-)

nurulakmal said...

tarikh tunang, kawen, bersalin ramai orang...

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

Dunia Wilma said...

Betul tu Dhia...Lepas nie sudah tiada tarikh macam nie ^_^

Dunia Wilma said...

Cantik kan Dya Bunga ^_^

Dunia Wilma said...

Cantik kan Leeza ^_^

Dunia Wilma said...

Iya Hazwan...Wilma ada baca di blog Hazwan tadi...Member Hazwan nikah kan ^_^

Dunia Wilma said...

Betul tu...Ramai yang nak tunang, kawen, bersalin, birthday, etc hari nie ^_^

Dunia Wilma said...

Wilma cuba join k ^_^ Minggu nie Wilma sibuk sikit...Boss baru balik bercuti...Terus bertimbun kerja nak dibuat ^_^

✿A I N A A✿ said...

tarikh yg cantik.. untungnyaaa sapa yg kahwin/bertunang/birthday pada hari ni.. hehehe

Dunia Wilma said...

Betul tu Ainaa ^_^ Memang beruntung kan ^_^

QasehnyaRania said...

tak da dah lepas ni ;D
cantik je tarikh kan ;D

Dunia Wilma said...

Iya CikSu ^_^ Cantik kan...

Nazurah ♥ said...

Tarikh yang cantik ;)
Sweet je kan kalau ade memori yang terindah pada 12.12.12 xD

Dunia Wilma said...

Cantik kan tarikh tu ^_^
Setuju sangat if ada yang menjadikan tarikh tu sebagai memori terindah mereka...