Thursday, 6 December 2012

Segmen : Bloglist Disember 2012 Oleh SuriaQistina

Hi semua,
Apa khabar?  Hari nie seperti biasa seperti hari-hari sebelumnya...Wilma nak join segmen...Segmen kali nie dianjurkan oleh SuriaQistina sempena 3rd Wedding Anniversary nya pada 12.12.12 (Smart tarikh tu kan ^_^)  So, bagi sesiapa yang nak join, klik banner di bawah ya :-)


Tarikh tutup penyertaan: 12.12.12 (jam 12.12 tengah malam)

8 comments:

ayut said...

join kak sue punye ea..all the best wilma..btw ni ad lg GA..ke dh join?hihihi..ayut tag kamu

http://akuayut.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Dhia Dirham said...

rajinnya cik wilma join segmen. nak join segmen ni gak lah. kalau nak join segmen lain bole dhia rujuk sini hehehehehe....

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. :)
macam best je tu..cntiknya tarikh.. :)

Dunia Wilma said...

Heheh...Tq Ayut :-)

Dunia Wilma said...

Cantik tarikh tu kan Mimie...Masa pun 12.12am jugak...Hehehe...

Dunia Wilma said...

Wilma akan join bila berkesempatan Dhia...Hehehe...Minggu nie minggu BW dan Minggu GA/Segmen Wilma...Coz Boss cuti seminggu...Ambil peluang la join GA/Segmen nie...Hehehe...

P/S: Rujuk jak sini k ^_^

Sue-Rya Qistina said...

As Salam Wilma.
Thanks for joining my segmen ya.
Blog Wilma dah tersenarai dalam bloglist saya.

Salam ukhuwah dari saya -Suria-

Dunia Wilma said...

Terima kasih Suria ^_^