Thursday, 13 December 2012

Contest : Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

Hi semua,

Apa khabar kawan-kawan?  Hari nie dah 13 Disember 2012...Ada 18 hari lagi kita akan masuk ke tahun baru 2013...Cepat kan masa berlalu...Oleh kerana itu, Wilma akan cuba join GA/Segmen/Contest...Ramai pulak yang tag Wilma ^_^ Hehehe...Thank you...Ada jugak yang sudi tag Wilma ya...

So, contest yang pertama Wilma nak join hari nie dianjurkan oleh Yanie dan Akma...
Terima kasih Umi coz sudi tag Wilma ^_^
So, kalau kawan-kawan nak join, klik banner di bawah ya...


Tag:
Wilma tag semua BFF (Blogger Friend Forever) Wilma ya ^_^

[Maaf...Wilma memang tak suka tag orang untuk join GA/Segmen/Contest coz takut ada yang tak suka plak...So, bagi kawan-kawan yang berminat nak join...Tolong join ya...Mari kita ramai-ramai meramaikan peserta contest nie...Wilma akan post entri nie di group bloggers dan page FB Wilma di Facebook ya untuk tujuan promosi ^_^]

Sejak bila berjinak dalam dunia blog?
Wilma mula berblogging sejak 20 November 2011 (20.11.2011) tetapi blog pertama Wilma ada masalah...So, semua entri Wilma telah hilang...Ini adalah blog Wilma yang kedua tetapi masih menggunakan domain yang sama...So, kiranya Wilma mula balik la...Sedih kan...Tetapi, untuk blog tercinta, Wilma sanggup mulakan dari awal...Sayang blog nie ^_^ Hehehe...

Kenapa berblogging?  Best tak?
Wilma berblogging sebab minat...Wilma memang meminati dunia penulisan...So, dengan berblogging, Wilma dapat meluahkan perasaan, pendapat, idea, dan macam-macam lagi...Bila kita ada blog, rasa seronok...Best sangat...Nak tahu kenapa?  Sebab, Wilma dapat ramai kawan...Seluruh Malaysia...Walaupun hanya berkomunikasi di sini, tetapi rasa rapat sangat...Betul tidak?

Harapan pada blog di masa akan datang?
Harapan Wilma supaya blog ini mendapat tempat di hati BFF (Blogger Friend Forever) Wilma dan Wilma dapat merealisasikan impian Wilma ^_^ iaitu Wilma mahu menggunakan blog ini sebagai jalan untuk Wilma memperoleh pendapatan sampingan...


22 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

Akak pun nak joint gak

dya bunga said...

good luck

ayut said...

good luck wilma :)

Delimasari said...

gud Wilma

Mimie said...

rajin la wilma join segmen :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun tak suka2 tag2 ni.. mcm bimbang membebankan kawan kita plak.

Dunia Wilma said...

Good luck Akak ^_^

Dunia Wilma said...

Tq Dya Bunga ^_^

Dunia Wilma said...

Tq Ayut ^_^

Dunia Wilma said...

Hehehe...

Dunia Wilma said...

Kalau ada masa Wilma join ^_^

Dunia Wilma said...

Betul tu Leeza ^_^

Dhia Dirham said...

Gud luck

Dunia Wilma said...

Tq Dhia ^_^

MaMa Rey said...

saya pun suka berblogging..untuk mengisi masa lapang saya..
mudah-mudahan impian tercapai ya wilma

Dunia Wilma said...

Terima kasih Mama Rey ^_^

Si Matatajam said...

Gud luck dear

Aril Impian said...

selamat berjaya pada semua rakan yer

Dunia Wilma said...

Tq Sis ^_^

Dunia Wilma said...

Tq Aril :-)

Nadya Bubble said...

Hadiah tunai melebihi RM200 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

Dunia Wilma said...

@Nadya Bubble: Wilma cuba join ya ^_^