Sunday, 2 December 2012

Segment : Team Pemburu Giveaway

Hi semua,
Hari nie rasanya post Wilma semua mengenai segmen dan GA jak coz Wilma tengah tepati janji Wilma nie...Tengah BW...Memandangkan Wilma tiada apa-apa rancangan hari nie, so, Wilma ambil peluang untuk lawat blog-blog BFF (Blogger Friend Forever) Wilma...Next segmen yang Wilma nak join ialah segmen yang dianjurkan oleh AmerJaya yang berasal dari Kuching, Sarawak..Tengok tajuk segmen tu...Unik kan...Rasanya AmerJaya nak buat group untuk blogger-blogger macam Wilma yang rajin join segmen dan GA kot (Rajin ka Wilma nie...Hehehe)...Anyway, buat kawan-kawan yang nak join segmen nie, sila klik banner di bawah ya ^_^


Jenis Giveaway yang Wilma suka
Sebenarnya, Wilma join GA hanya untuk suka-suka plus tanda sokongan Wilma terhadap rakan-rakan blogger...Wilma akan join bila Wilma free plus bersesuaian iaitu syarat-syarat penyertaan tak terlalu susah untuk Wilma ikuti :-)

Jenis Giveaway yang Wilma tak berapa berminat
Terus-terang, Wilma tak berapa minat nak join GA mahupun segmen yang suruh Wilma tag kawan-kawan Wilma coz tak semua orang suka di"tagging"...Bila kita tag kawan-kawan kita, automatik dorang kena join kan...So, adakalanya, Wilma takut kawan-kawan Wilma tak berapa suka...Pasal tu, bila segmen atau GA suruh tagging, Wilma just tag semua BFF (Blogger Friend Forever) Wilma...Terpulang pada mereka yang sudi membaca entri Wilma nak join ka tidak...Tiada paksaan ^_^

Cara pemilihan pemenang yang Wilma rasa lebih adil
Bagi soalan nie, Wilma tiada jawapannya...Bagi Wilma, itu terpulang kepada pihak penganjur macam mana nak buat pemilihan pemenang...Tapi, rasanya ramai yang guna "True Random Number Generator" kan...Rasanya itu pun ok kot ^_^

Hadiah giveaway yang Wilma suka
Bagi Wilma, Wilma tak kisah sangat tentang hadiah...Yang penting penyertaan kita kan...Wilma suka join GA setakat untuk meramaikan peserta jak...Sebagai tanda sokongan Wilma terhadap rakan-rakan blogger...Tapi, kalau dapat hadiah, tentulah Wilma suka...Coz Wilma dah dapat beberapa hadiah cuma belum berkesempatan nak post ^_^ Free nanti Wilma akan post tentang hadiah-hadiah tu :-)

4 comments:

MawardiYunus said...

salam singgah sini dari segmen yg sama http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/12/segment-team-pemburu-giveaway.html

Si Matatajam said...

I wish u luck dear

Dunia Wilma said...

Terima kasih Mawardi coz sudi singgah blog Wilma...
kejap lagi Wilma singgah blog Mawardi pulak ya ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Kak M :-)