Friday, 14 December 2012

Hadiah Hebat Dari Blog Coklateyes

Hi semua,

Apa khabar?  Wilma tengah BW di blog Iema Gurlz nie...Tengok dia dah tukar domain ke [dot]my dan bukannya [blogspot]com lagi...So, Wilma pun teruskan pembacaan dan pergi la terjah blog Innanie Ariffin...Bila Wilma teruskan pembacaan, rupa-rupanya dia nak bagi domain percuma selama setahun...Bestnya...Walaupun Wilma dah guna [dot]com tapi kalau dapat free, siapa tak nak kan...Tak perlulah Wilma renew lagi tahun depan...So, jom kawan-kawan, terjah ke blog Innanie Ariffin...Wilma dah print-screen kan header Innanie Ariffin di bawah...Klik nama Innanie Ariffin or klik print-screen di bawah ya ^_^


Cepat...Jangan lambat-lambat...Hanya 1,500 jak yang dapat...
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 25 Disember 2012.

28 comments:

✖BossKucing✖ said...

btuahnye dh gne dot.com.. hehee

miz ruha said...

ramai tu dia nak bagi... jangan lepaskan peluang...

hainom OKje said...

Segment dan terus bersegmen...

Nama Wilma ni mengingatkan okje pd sorang pelakon

Dunia Wilma said...

Hehehe ^_^ Now nak cuba guna dot.my plak ^_^

Dunia Wilma said...

Wilma Mohamad...Orang Sabah jugak tapi dia di Tawau ^_^ Wilma plak di KK :-)

Dunia Wilma said...

Iya...Betul tu ^_^ Wilma tak nak lepaskan peluang nie...

Mar Haini Abdul Rahim said...

Wilma dah buat ke ? dah jadi dot my ? :)

potia casadelarossa said...

alaaaa... terlepas suda

Si Matatajam said...

Ada gak ditawarkan pada akak Tp risau sb x faham sgt..hi hi

ahsfantasy24 said...

best..
alhamdulillah kita dah dapat :)

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer

ayut said...

sronokla klu dpt..hihihi

fieda said...

free tu...cepat2..

Aril Impian said...

jalan-jalan sini heheh...erm nak join bolehhh

Mrs Velentine said...

kak sudah try..

Novelgurl said...

Good luck.

Nieyxzha Hassan said...

Nieza pon amik..free setahun tu

Dunia Wilma said...

Belum lagi ^_^ Belum ada masa nak tukar...Tengah fikir nak tukar atau tidak :-)

Dunia Wilma said...

Tidak apa...Pasti ada lagi nanti ^_^

Dunia Wilma said...

Itulah Sis...Wilma dah register...Tapi, belum tukar lagi...

Dunia Wilma said...

Tahniah Sis ^_^

Dunia Wilma said...

Itulah tu ^_^ Kena ambil...

Dunia Wilma said...

Tq dear ^_^

Dunia Wilma said...

Sudah tukar ka MV :-)

Dunia Wilma said...

Terima kasih Aril coz sudi jalan2 di sini ^_^

Dunia Wilma said...

:-) Betul tu...Tapi, dah tamat sekarang nie kan...

Dunia Wilma said...

Betul tu dear...Hehehe...

Dunia Wilma said...

Best kan KA ^_^