Friday, 14 December 2012

Bagaimana Cara Terbaik Untuk BlogWalking?

Hi semua,

Apa khabar BFF (Blogger Friend Forever) semua?  Wilma nak tanya pendapat kalian bah...Bagaimana cara terbaik untuk Blogwalking?  Wilma masih blur tentang caranya...Sampai sekarang, tak semua blog kawan-kawan Wilma dapat pergi...Tak sempat...Boleh tak kawan-kawan tolong Wilma bagi pendapat kalian? Segala pendapat Wilma dahulukan dengan ucarapan ribuan terima kasih...Sayang kamu semua ^_^
Credit to: Google

18 comments:

Sue-Rya Qistina said...

better wilma buat bloglist. lagi senang nak BW kawan2 :)

Dunia Wilma said...

Iya Sue-Rya Qistina...Wilma pun plan nak buat macam tu ^_^ Tapi banyak sangat...Boleh ka tu ^_^ Tengah cari idea macam mana nak buat...

dya bunga said...

- tinggalkan komen..insyallah..mesti ada blogger yg balas kunjungan..
-buat bloglist.. tukar link dgn blogger..:D

Dunia Wilma said...

Thanks Dya :-) Wilma akan buat bloglist nanti ^_^

ayut said...

dulu ayut binggung gak..skrg ayut pegi je dulu kat bloglist..komen lenkali..hihihi..xla..mksd ye lmbt cikit..

Dunia Wilma said...

Oooo...macam tu ^_^ Thanks Ayut sudi share macam mana Ayut buat BW ^_^

etuza said...

mesti cakap di ruang shout box atau ruang komen, tinggalkan jejak, sepatah pun boleh...atau letak ja alamat blog ..pasti mudah mereka terjah blog kita pula...

Dunia Wilma said...

Terima kasih Etuza di atas nasihat Etuza ^_^

adyna said...

akak komen dulu utk kwn2 yg komen then bw ikut bloglist :)

~didiey~ said...

rajin2 bw ke blog blogger lain, pastu teruskan proses buat bloglist tu..nnt dah senang :)

Si Matatajam said...

Akak akan terjah sesapa yg komen dulu Pastu terjah bloglist lps tu terjah dashboard pastu BW dr blogslist kengkawan...

9n0L4 said...

yg pasti terjah komen balas dulu. ;)

Dunia Wilma said...

Ooo...macam tu ^_^ Wilma akan cuba buat macam tu ^_^

Dunia Wilma said...

Ok Didiey...Terima kasih coz sudi berkongsi pendapat dengan Wilma ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Sis coz sudi berkongsi pendapat dengan Wilma...Wilma akan buat macam tu bermula dari sekarang ^_^

Dunia Wilma said...

Iya...Itu first thing yang kita kena buat kan ^_^

Cikgu Norazimah said...

cikgu azie blogwalking dengan tinggalkan link dkt shoutbox jer, kalu boleh, ari2 mesti balas kunjungan kwn2 yang tinggalkan jejak dkt shoutbox kter

Dunia Wilma said...

@Cikgu Norazimah: Ooo...macam tu Cikgu ^_^ Thanks coz sudi share cara Cikgu Azie buat BW :-)