Tuesday, 4 December 2012

Dress and Domain Giveaway

Hi semua,
Minggu ini rasanya minggu segmen dan giveaway untuk Wilma  ^_^
So, GA pertama yang Wilma nak join hari nie dianjurkan oleh AmerJaya...
Rajin betul Amer buat segmen dah GA bah :-)
So, buat kawan-kawan yang nak join GA nie, klik banner di bawah nie ya ^_^


Dalam GA nie, Amer minta para peserta untuk buat pilihan macam mana nak buat pemilihan pemenang...
Di antara Top Referral atau Random :-)

Jawapan Wilma:
Wilih pilih kedua-duanya...Dress dan domain untuk top referral manakala 4xRM5 topup untuk random ^_^
Baru adil kan :-)

Tarikh tamat GA belum diberikan lagi...

29 comments:

latif said...

bestnye bleh join segmen nie leh naikkan undi saye gak pe hehehe tq kak coz undi saye walaupun entri iphone 5 saye tu kurang menarik

Dunia Wilma said...

Join la Latif :-)
Mana tahu boleh naikkan undi Latif dapatkan IPhone 5 tu ^_^

cweet pinky said...

gud luck yerr :P

Dunia Wilma said...

Tq CP :-)

Si Matatajam said...

Bestnya hadiah tu..good luck Wilma

hainom OKje said...

Wah segmen lagi...

ayut said...

dpt domain best jgk ni...huhuhu

Dunia Wilma said...

Tq Kak M :-)

Dunia Wilma said...

Hehehe...Minggu nie minggu segmen Wilma :-)

Dunia Wilma said...

Iya...Best...Wilma memang dah guna domain sendiri...
Tapi, kalau dapat lagi, syukur sangat2...Hehehe...

Nasuha said...

ga ni mcm best je..

Dunia Wilma said...

Memang best ^_^ Jom la join Nasuha :-)

QasehnyaRania said...

Good luck wilma...
All the best ;)

Dunia Wilma said...

Tq Qasehnya Rania :-)

Nik Ainaa said...

singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Hamir Rahman said...

hye wilma :D

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Yaya LaRh said...

JOIN SEKARANG . TUTUP BESOK HARI . HADIAH YANG MENANTI IALAH : Mug Comel , Felt Craft . Free Membership For 1Year , Tudung Bawal English Roses & byk lg . Jangan lepas peluang ini !

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

Amalia said...

assalamualaikum :D ni ada GA baru jom join sama nak?

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

Nurul Atiqah said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Dunia Wilma said...

Hi Ina ^_^ Wilma dah singgah blog Ina jugak ya...

Dunia Wilma said...

Hi Amer..Wilma dah check dan join segmen yang satu tu lagi ya...

Dunia Wilma said...

Maaf Yaya...Wilma tak sempat join ^_^ Busy sangat2...

Dunia Wilma said...

Maaf Amalia...Wilma tak dapat join...Sibuk sangat2...

Dunia Wilma said...

Wilma baru balas kunjungan Nurul Atiqah ya ^_^

Intan Wandalaara said...

Hi.. jom join contest :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

Dunia Wilma said...

Hi...Ada peluang Wilma join ya ^_^

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Dunia Wilma said...

@Cik Fie: Terima kasih coz sudi follow Wilma...Wilma dah like FB Page dan follow Cik Fie ya ^_^

Dunia Wilma said...
This comment has been removed by the author.