Saturday, 15 December 2012

Segmen : Kenape Mesti Follow? By Paly

Hi semua,
Memandangkan besok Wilma tak kerja, so, selagi mata nie masih bertahan, Wilma nak cuba habiskan BW nie...Banyak lagi blog BFF (Blogger Friend Forever) Wilma tak terjah lagi...So, sambil BW, sambil tengok GA/Segmen yang Wilma boleh join ^_^

So, segmen yang Wilma nak join kali nie dianjurkan oleh Paly...Sebenarnya, dah beberapa kali Wilma nak join, tapi, ada jak halangannya...Tapi, kali nie, Wilma mesti join ^_^ Kalau kawan-kawan nak join, klik banner di bawah ya...


Pandangan Wilma tentang Blog Paly a.k.a. KSGer
Bagi pandangan Wilma, blog Paly nie menarik walaupun simple...Pemilihan warna blog memang sesuai sangat...Menampakkan ke"macho"an Paly...Kemas...Paling penting, cepat loading...Itu yang best...Senang Wilma nak BW...

Kenapa Wilma dan kawan-kawan perlu follow Blog Paly?
Menambahkan jumlah kenalan kita di dunia blogging ^_^ Paly nie rajin join GA/Segmen...So, bila singgah di blog Paly, bolehlah join sekaki GA/Segmen yang Paly join nie ^_^ Hehehe...

Kenapa kawan-kawan perlu follow blog Wilma

Bagi Wilma, itu hak masing-masing...Nak follow atau tidak itu hak individu tersebut...Tapi, kalau follow Wilma, confirm Wilma akan follow kawan-kawan balik...Yang penting, inform Wilma la...Confirm Wilma akan follow...

51 comments:

Paly said...

Salam..entri ni dah cukup syarat :)
trime kasih kerana sudi join ^_^

note : komen entri kat post paly slh, tp paly dah betol kan ^_^

Farah Waheda Wahid said...

wilma... just nak drop by cakap... kita windu awak... ^_^ ... sorry lama x singgah sini... internet problem dan masa mencemburui... hu hu hu...

Dunia Wilma said...

Rindu Farah jugak...Takpa...Yang penting Farah tak lupa jenguk Wilma di sini ^_^

Dunia Wilma said...

Tq Paly + Sorry Paly ^_^

Sue PeLik said...

selamat bersegmen awkkk!!!! heeeeeee

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck ye wilma :)

fieda said...

good luck ye..

merpatisejoli45 said...

hye, salam kenal! jmput la dtg lawat blog saya ye, done folow u.klu nk folow balik pn lg afdal ^_^

Niena Sofea said...

Niena singgah sini & thnxs 4 ur support .. =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bersegmen lagi.

miz ruha said...

selamat bersegmen wilma... :)

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

GOOD LUCK wilma.. =)

Mimie Najib said...

lama juga tak singgah blog wilma kan.. ^_^..
ke'bizi'an telah melanda ni.. :)

selamat bersegmen wilma.. :)

adyna said...

akak ingat wilma tak sihat lagi..last update kat blog entri maaf tue?? dah sihat ke

LadyFirm | Jurutera Blog Anda ! said...

seronok kan bila ramai follower. huhu~

1st time datang, Salam kenal :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

selamat bersegmen dear wilma
ramai follower best juga kan dear =)

hazwan hairy said...

gudluck ;-)

Deq's Qienz said...

slamat brsegmen sis.tima kaseh coz slalubkunjung ke blog kite :)

~didiey~ said...

didiey xigt dah follow wilma ke blom.rasa mc dah.tp didiey follow lagi..hehe

nurulakmal said...

good luck.. :)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Wilma

Cik Aini said...

selamat bersegmen..
gud luck wilma :)

Shiyda Aqma said...

gudluck wilma ! :)

Raudzah Zahari said...

Happy bersegemen wilma..

Kesuma Angsana said...

selamat bersgmen ye

Nurmujahidah Ismail said...

selamat bersegment,, :)

Deq's Qienz said...

slmt bersegmen sis :)

MaMa Rey said...

good luck wilma..rajin betul wilma ni join segmen

etuza said...

sama saya koin..jg

etuza said...

sama saya jg join..

etuza said...

selamat bersegman...

dya bunga said...

selamat bersegmen wilma..:)

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen ye

kinara kinatara said...

selamat bersegmen kak:)

lama dah kina x terjah sini:)

Wak Gelas™ said...

wak pon nk ucap slmt bersegmen jugakkk.. ahHKs

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat bersegmen Wilma....Sis pun join..

Che Rosliza Che Mat said...

follow blog wilma dengan g+

Dianaa said...

selamat bersegmen, hehee :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, good luck awak :D

Cik Yaya said...

selmt bsegmen..yaya lme da folw wilma..hehe ;p

gud luck ^_^

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Wilma

Novelgurl said...

Selamat bersegmen =)

Paly said...

tahniah wilma sebab menang segmen paly, rmai yang wish luck ni :)

http://www.paly.my/2012/12/pemenang-segmen-kenapa-mesti-follow.html

Dunia Wilma said...

Terima kasih Sue ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih Mar ^_^

Dunia Wilma said...

Tq Fieda ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih coz sudi follow Wilma...
Wilma dah follow MerpatiSejoli45 ya ^_^

Dunia Wilma said...

Terima kasih juga coz sudi singgah di sini ^_^

Dunia Wilma said...

Hehehe...

Dunia Wilma said...

Terima kasih Miz Ruha ^_^